به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری روز شنبه در حاشیه رونمایی از فناوری نوین نانوحباب در تصفیهخانه آب شهر ساوه که برای اولین بار در کشور صورت گرفت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اجرای این طرح با هدف کیفیسازی آب شرب و رفع بو و طعم آب سد الغدیر انجام شده است.
روحالله دهقانی تصریح کرد: این طرح بزرگترین طرح اُزنزنی است که در سطح جهان و تماماً توسط شرکتهای دانشبنیان و به دست جوانان فناور کشور اجرا شده است.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: این طرح علاوه بر کاهش هزینهها و مصرف انرژی، حدود دو تا سه برابر بهرهوری را افزایش داده است که امیدواریم این فناوری در سراسر کشور مورد استفاده قرار گیرد.
معاون رئیس جمهور گفت: دانشبنیانها یک حرکت جدی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی آغاز کردهاند و این طرح نمونه عملی برای تحقق اقتصاد دانشبنیان است که کاهش هزینه و افزایش بهرهوری را در پی دارد.
استاندار مرکزی نیز گفت: رشد قابل توجه فعالیت شرکتهای دانشبنیان در استان مرکزی موجب افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها شده و مردم استان از خدمات و ثمرات آن بهرهمند میشوند.
فرزاد مخلصالائمه افزود: افتتاح سامانه نوین نانوحباب در تصفیهخانه آب شهر ساوه برای اولین بار در کشور یکی از خدمات شرکتهای دانشبنیان با همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بود که با کمک فناوری نانو منجر به حذف بو و طعم آب شرب شهر ساوه می شود.
نظر شما